Condoleanceregister Jurian

 

7 maart 2001  –  16 november 2018

Rust nu maar uit, je hebt je strijd gestreden
Je hebt het zo ontzettend moedig gedaan
Wie kan begrijpen, hoe je hebt geleden
En wie kan voelen wat je hebt doorstaan

Onderteken onderaan deze pagina het condoleanceregister van Jurian

 

Jurian’s Facebookbericht van 10 november 2018

Om te beseffen dat ik binnenkort mijn bed in stap,
en er vervolgens nooit meer uit kom. Is onbeschrijflijk.

Ik heb gekozen voor euthanasie, door alle problemen die er momenteel zijn, die niet verbeteren. en dat er nog vele zullen komen.

Nou kan ik jullie vertellen in dit bericht hoe waardeloos het met mij gaat, en welke problemen ik allemaal heb. Want er zijn er meer dan dat er vermeldt wordt.
Maar dat doe ik niet, hopelijk kennen de meeste mij als een doorzetter, die niet wilt kiezen voor opgeven. Die altijd positief blijft, sterk blijft.

Ik wil jullie vertellen, terwijl jullie die gedachtes vast houden. De gedachtes over wat ik ben.
Dat het niet meer lukt. Het is genoeg geweest voor mij.

Ondanks alle pijn en ziekenhuisbezoeken, heb ik een bijzonder en mooi leven gehad.
Als ‘geluk bij ongeluk’ heb ik waanzinnige dingen mogen doen.

Van mee rijden in de mooiste auto’s tot zelf een vliegtuig besturen. Van BN’ers ontmoeten tot met dolfijnen zwemmen op Curacao. Van leuke dagjes uit tot grote weken weg.

Dan praat ik slechts over een paar leuke activiteiten. Maar wat ook nooit ergens vermeldt wordt is alle liefde die ik krijg, en altijd heb gekregen. Liefde van vrienden, liefde van mijn familie. Alle zorg die mijn ouders en broers hebben verzorgd.

Die liefde, die activiteiten, gaven mij een ontzettende rijkdom in mijn leven. Waar ik nog altijd dankbaar voor ben. En daardoor kan ik zeggen:
“Ik ben klaar om op reis te gaan. Aan de andere kant te staan. Voorbij de grens ik sluit mijn ogen. Voor alles wat er komen gaat, tis laat. Ben klaar om op reis te gaan, ik heb alles wel gedaan. Pak mijn hand en voel het stromen. De liefde die ik bij me draag, ik vraag je. Breng me naar het water. Breng me naar het meer. En leg me neer”
(Citaat uit ‘breng me naar het water’ – Marco Borsato)

Plaats hier uw bericht

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
228 berichten.
Manuela Broek Manuela Broek schreef op 16 november 2018
Wat was je dapper. Zo sterk. Jullie allemaal. Wens jullie allemaal heel erg veel sterkte. Liefs Manuela Broek
Leon en Yasmijn Leon en Yasmijn schreef op 16 november 2018
Heel veel sterkte met dit verlies. We hopen dat jullie veel kracht kunnen halen uit de mooie en warme herinneringen die jullie gemaakt hebben. Nogmaals veel sterkte voor komende tijd. Gecondoleerd. Leon Dibbets en Yasmijn Kamphuis.
Petra Blomjous-Ruygrok Petra Blomjous-Ruygrok schreef op 16 november 2018
Heel veel sterkte, liefde en kracht toegewenst bij het verwerken van het verlies van jullie Jurian.
Gonneke Detmar Gonneke Detmar schreef op 16 november 2018
gecondoleerd .Heel veel sterkte. Rust zacht
Robert Robert schreef op 16 november 2018
Rust zacht lieve sterke Jurian. We hebben je gekend als een lieve jongen. We wensen de familie veel sterkte en kracht met dit enorme verlies.
Dennis Timmermans Dennis Timmermans schreef op 16 november 2018
Gecondoleerd. Sterkte allemaal!
tineke tineke schreef op 16 november 2018
Wat een prachtige woorden. Al ken ik alleen de verhalen, ik ben erg onder de indruk en wens jullie allemaal heel veel sterkte XX
Jet Berens Jet Berens schreef op 16 november 2018
Jurian - Rust zacht. Gecondoleerd ouders, broers, familie en vrienden. Veel sterkte gewenst.
Alice Alice schreef op 16 november 2018
Lieve mensen, gecondoleerd met het overlijden van deze strijder. Heel veel sterkte gewenst. Liefs Alice
Elserieke & Bart Elserieke & Bart schreef op 16 november 2018
Lieve, sterke, stoere Jurian, rust zacht. Lieve Harm, Diana, Ruben en Marvin, wij wensen jullie heel veel kracht toe om dit verlies te dragen.
Marcel Rethmeier Marcel Rethmeier schreef op 16 november 2018
Jurian jij hebt je strijd gestreden moedig die je was heb jij je er nu aan overgegeven. Ik wens jou ouders en broers alle sterkte toe voor de komende tijd.
Akke Renema Akke Renema schreef op 16 november 2018
Beste familie Douma, heel veel sterkte met het verlies van jullie zoon en broer. Woorden schieten tekort...
Joost Joost schreef op 16 november 2018
Rust zacht lieve Jurian. Je blijft mijn superheld.
Noortje Arts Noortje Arts schreef op 16 november 2018
Lieve Jur, Ik heb zo veel respect voor je, je bent een echte doorzetter. De keren dat ik je bezocht met je grote broer heb ik gezien hoe positief je bent ondanks alles. Nu ben je in een plek zonder pijn en ellende. Ik wens je familie en vrienden heel veel sterkte in deze tijd. Rust zacht lieve Jur.
Mark Kors Mark Kors schreef op 16 november 2018
Jurian heb ik leren kennen op school als een echte doorzetter. Een bijzonder goed gehumeurde jongen die vol goede moed begon aan het eerste jaar. Helaas moest je vroegtijdig stoppen maar dat lag zeker niet aan de resultaten. Zelfs thuis wilde je nog opdrachten en toetsen maken (waar dan ook uitstekend voor werd gescoord). Wat een pech kan je hebben, woorden schieten mij in ieder geval te kort. Ook voor de familie en vrienden veel sterkte met het verlies van Jurian.
Henrik Schrijer Henrik Schrijer schreef op 16 november 2018
Soms heb je het geluk om in je leven bijzondere en unieke dingen te mogen meemaken. Voor mij is dat ik Jurian heb mogen ontmoeten tijdens onze lessen zo'n moment. Zijn kracht en persoonlijkheid heeft mij enorm geïnspireerd. Ik wens zijn familie en vrienden veel sterkte met het verlies van deze geweldige doorzetter.
Eric Holtman Eric Holtman schreef op 16 november 2018
Dag Jurian. Ik zag je zo vaak vol goede zin en moed onze school binnen komen. Zin om de dag weer aan te pakken. Dat beeld zal ik nooit vergeten. vol bewondering voor je. Fijn dat je schrijft dat je terug ziet op een mooi leven. Dat geeeft troost. Rust zacht Jurian
Hugo de Bosson Hugo de Bosson schreef op 16 november 2018
Fijn dat we elkaar tot bijna het laatste moment hebben gesproken via de app. En dat we hebben gezegd wat we elkaar nog wilden zeggen, dus nu zwijgen we en heb ik nu nog de mooie herinneringen, die hou ik vast.
Renate Ottenkamp Renate Ottenkamp schreef op 16 november 2018
Wat een doorzetter en voorbeeld voor velen ben jij; bij ons op school, in de media en privé. Jurian ik wens je rust nu! Renate Ottenkamp ROC MN
Wim de Jong Wim de Jong schreef op 16 november 2018
Jurian citaat: "Het is beter iemand te moeten verliezen, dan nooit gekend te hebben". Goede reis.
Herman en Ankie Kok Herman en Ankie Kok schreef op 16 november 2018
Gecondoleerd met het overlijden van jullie kanjer. We hebben langs de zijlijn met jullie meegeleefd. Van Elserieke en Brenda hoorden we hoe de jaren met Jurian zijn geweest. En vooral hoe zwaar de laatste maanden zijn geweest. We wensen jullie de komende tijd heel veel energie. En ook liefde van de mensen om jullie heen. Lieve groet van Herman en Ankie Kok.
Coos van Vulpen Coos van Vulpen schreef op 16 november 2018
Beste Jurian, Je bent nu op een plaats waar geen pijn en geen verdriet meer zijn; mooier dan wij ons kunnen voorstellen! Rust nu maar uit KANJER! Coos
Alex Jansen Alex Jansen schreef op 16 november 2018
Beste Jurian, Altijd respect gehad voor je inzet, doorzettingsvermogen en motivatie. Ontspan nu maar. Alex
Stefan Kokken Stefan Kokken schreef op 16 november 2018
Lieve Jurian, Ik kan niets anders dan beamen wat jij in bovenstaand bericht vermeld. Ik heb zelden zo'n positief ingestelde student meegemaakt. Wat een kanjer was jij. Ik zal je niet snel vergeten. Rust zacht.
Simon Wijnberg Simon Wijnberg schreef op 16 november 2018
Jurian, ik heb je niet persoonlijk gekend, maar wel je naam. En ik schrok toen ik het mailtje over je overlijden ontving. Als ik de omschrijving van je moeder lees en daarna jou afscheidsbericht, komen er persoonlijke herinneringen naar boven. En dan denk ik: waarom moeten deze mooie mensen ons toch zo (veel te -) vroeg verlaten? Ik wens jou een welverdiende rust toe, en jou familie en vrienden heel veel sterkte de komende de tijd. Want dit soort verlies snijdt diep in je ziel.
Jos Verdoorn Jos Verdoorn schreef op 16 november 2018
Jurian, ook al heb ik je persoonlijk geen les gegeven op het ROC. Ik heb je gezien op school. Ik heb je verhaal gelezen met bewondering. Ouders en familie van Jurian, ik wens jullie veel sterkte bij het afscheid nemen. Woorden kunnen de leegte niet vullen, maar misschien geven ze een beetje steun. Wat overblijft zijn de mooie herinneringen. Jos Verdoorn (docent Nederlands)
Peter en Ron Peter en Ron schreef op 16 november 2018
Lieve familie, Woorden schieten te kort maar wetende dat hij omringd door zoveel liefde en warnte heeft mogen leven en aan zijn laatste reis is begonnen zal voor altijd een geborgen gevoel geven . Heel veel sterkte in deze moeilijke tijden. Koester de mooie herinneringen, met een lach en een traan. Heel veel liefs en sterkte met het verlies van jullie kanjer. ❤️ Peter & Ron
Edwin de Vries Edwin de Vries schreef op 16 november 2018
Jurian, wat was jij een strijder! Hopelijk ben je nu op een prachtige plek waar je eindelijk van die ellende af bent. Rust zacht.

© 2024 Jurian en NF2 | WordPress Theme: Cosimo by CrestaProject.