Condoleanceregister Jurian

 

7 maart 2001  –  16 november 2018

Rust nu maar uit, je hebt je strijd gestreden
Je hebt het zo ontzettend moedig gedaan
Wie kan begrijpen, hoe je hebt geleden
En wie kan voelen wat je hebt doorstaan

Onderteken onderaan deze pagina het condoleanceregister van Jurian

 

Jurian’s Facebookbericht van 10 november 2018

Om te beseffen dat ik binnenkort mijn bed in stap,
en er vervolgens nooit meer uit kom. Is onbeschrijflijk.

Ik heb gekozen voor euthanasie, door alle problemen die er momenteel zijn, die niet verbeteren. en dat er nog vele zullen komen.

Nou kan ik jullie vertellen in dit bericht hoe waardeloos het met mij gaat, en welke problemen ik allemaal heb. Want er zijn er meer dan dat er vermeldt wordt.
Maar dat doe ik niet, hopelijk kennen de meeste mij als een doorzetter, die niet wilt kiezen voor opgeven. Die altijd positief blijft, sterk blijft.

Ik wil jullie vertellen, terwijl jullie die gedachtes vast houden. De gedachtes over wat ik ben.
Dat het niet meer lukt. Het is genoeg geweest voor mij.

Ondanks alle pijn en ziekenhuisbezoeken, heb ik een bijzonder en mooi leven gehad.
Als ‘geluk bij ongeluk’ heb ik waanzinnige dingen mogen doen.

Van mee rijden in de mooiste auto’s tot zelf een vliegtuig besturen. Van BN’ers ontmoeten tot met dolfijnen zwemmen op Curacao. Van leuke dagjes uit tot grote weken weg.

Dan praat ik slechts over een paar leuke activiteiten. Maar wat ook nooit ergens vermeldt wordt is alle liefde die ik krijg, en altijd heb gekregen. Liefde van vrienden, liefde van mijn familie. Alle zorg die mijn ouders en broers hebben verzorgd.

Die liefde, die activiteiten, gaven mij een ontzettende rijkdom in mijn leven. Waar ik nog altijd dankbaar voor ben. En daardoor kan ik zeggen:
“Ik ben klaar om op reis te gaan. Aan de andere kant te staan. Voorbij de grens ik sluit mijn ogen. Voor alles wat er komen gaat, tis laat. Ben klaar om op reis te gaan, ik heb alles wel gedaan. Pak mijn hand en voel het stromen. De liefde die ik bij me draag, ik vraag je. Breng me naar het water. Breng me naar het meer. En leg me neer”
(Citaat uit ‘breng me naar het water’ – Marco Borsato)

Plaats hier uw bericht

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
228 berichten.
Nico, Ellen, Sam& Luuk Nico, Ellen, Sam& Luuk schreef op 16 november 2018
Lieve Jurian, op naar de rust en pijnloosheid die je zo verdient. We hebben diep respect voor wat jij, je vader, moeder en 2 broers er met elkaar van gemaakt hebben de afgelopen jaren. Nu verder zonder jou fysiek om hen heen, maar je zit zo diep in hun hart en hoofd dat je er altijd bij zal zijn. Alle kracht en sterkte voor een ieder die jou moet missen.
Arjan, Marjon, Esther en Naomi Arjan, Marjon, Esther en Naomi schreef op 16 november 2018
Gecondoleerd met het verlies van deze veel te jonge held. Wat een kracht en doorzettingsvermogen heeft hij laten zien. Nu kan hij rusten, zonder pijn. Liefs Arjan, Marjon, Esther en Naomi
Dennis Voskuilen Dennis Voskuilen schreef op 16 november 2018
Ik wil de gehele familie Douma, en in het bijzonder mijn maatje uit onze Dara tijd, Ruben, heel erg veel sterkte wensen in deze zware tijd! Het zal een ongelofelijk gemis worden maar onthoud vooral de prachtige momenten samen! Mvg, Dennis Voskuilen
Marion Groenheide Marion Groenheide schreef op 16 november 2018
Woorden schieten tekort als je liefste bezit een herinnering wordt.... Heel veel sterkte en kracht toegewenst voor de familie, vrienden en iedereen die Jurian moeten missen.
Raymond, Renee, Finn en Hessel Raymond, Renee, Finn en Hessel schreef op 16 november 2018
Eindelijk de rust die je wilde, het is je zo gegund. Lieve familie, vrienden en bekenden, Wij wensen jullie alle kracht toe in deze en aankomende tijd.
Anne en Lies Anne en Lies schreef op 16 november 2018
Dat je nu de rust mag vinden Maar vergeet een ding nooit Al is een schip achter de horizon en we zien het niet meer, dan is het schip er nog altijd. Rust in vrede
Karin de Vries Karin de Vries schreef op 16 november 2018
Lieve Harm, Diana, Ruben en Marvin. Jurian krijgt nu de rust die hij verdiende en zo graag wilde hebben. Maar oh wat is het moeilijk en zwaar voor jullie. Zo oneerlijk....Heel veel sterkte en kracht voor de komende tijd.veel liefs Karin, Niels, Inge en Marit
Richelle Richelle schreef op 16 november 2018
Lieve Jurian, ik heb je leren kennen als een vrolijk iemand, die geen moeite had om andere te laten lachen tot soms het huilen van het lachen toe. Ik hoop dat je, je rust hebt kunnen vinden en de pijn achter je hebt kunnen laten. Daarnaast wil ik familie en vrienden veel sterkte wensen met het gemis van Jurian. Liefs Richelle,
Adrianne Adrianne schreef op 16 november 2018
Met een diepe buiging vol respect voor jullie gezin en alles wat jullie met elkaar hebben doorstaan. Wat een verdriet om anders te moeten leren vasthouden! Zoveel mensen die jullie in het hart dragen. In de dagen van duisternis branden we een kaarsje om het donker te verdrijven. Voor rustige harten en de ruimte om met dit alles in jezelf te laten zetten. Ik hoop dat je, op een zwaar moment, voelt dat de deur open staat voor een kopje koffie met warmte.
Bas Bas schreef op 16 november 2018
Gecondoleerd heel veel sterkte met dit verlies.
Coranne een Robert Coranne een Robert schreef op 16 november 2018
Lieve Jurian, ik wens jou een mooie reis naar een wereld zonder pijn. Harm,Diana,Ruben en Marvin voor jullie heel veel sterkte met dit zware verlies respect hoe jullie met Julian en zijn ziekte zijn omgegaan en hoeveel liefde ,kracht en saamhorigheid jullie altijd hebben getoond. De leegte is onbeschrijflijk en herinneringen zullen de leegte in de toekomst opvullen. Voor nu neem de tijd om dit verlies te verwerken en een plek te geven. ❤❤
Alice Heilmann Alice Heilmann schreef op 16 november 2018
Wat was jij dapper lieve Jurian! Ik wens de familie en naasten heel veel kracht en sterkte toe.
Barry & Jannet Doorn Barry & Jannet Doorn schreef op 16 november 2018
Na je lange en zware strijd heb je eindelijk je welverdiende rust gekregen. Rust in vrede Jurian. Lieve familie en vrienden van Jurian; Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van deze warrior!
Magda Magda schreef op 16 november 2018
Jurian ik heb je niet gekend, maar wel herkend...sterke jonge man!
Martijn & Mirjam Martijn & Mirjam schreef op 16 november 2018
Wat een verdriet, wat een leegte.... Jarenlang hebben we vanaf de zijlijn meegeleefd. Jullie bijzondere verhalen met veel bewondering gelezen. We wensen jullie heel veel sterkte voor de tijd die komen gaat.
Inge Inge schreef op 16 november 2018
Lieve familie Douma, Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies. Mijn gedachten zijn bij jullie allemaal. Veel liefs van Inge
Martin Brederoo Martin Brederoo schreef op 16 november 2018
Rust zacht lieve Jurian. Respect voor de manier waarop jij en je familie invulling gaven aan het onmogelijke. Diana, Harm, Ruben en Marvin van harte gecondoleerd. Heel veel sterkte en Gods nabijheid gewenst.
Annemieke en Jan Annemieke en Jan schreef op 16 november 2018
Lieve Harm en Diana en jullie jongens, we weten niets te zeggen, heel veel liefs en een omhelzing van ons. Jan en Annemieke
Maaike Goverts Maaike Goverts schreef op 16 november 2018
Lp reis naar een hiernamaals zonder pijn. Wij hopen dat je daar bent in rust, liefste en zonder pijn. Dat is wat we jou gunnen kerel. Maar wat een grote leegte laat je na. Wat zijn jullie een mooi gezin. Wat een liefde. Wat fijn dat we jullie hebben mogen leren kennen. Lieve Harm, Diana, Marvin, Ruben, familie en vrienden wij wensen jullie heel veel kracht en liefde toe in deze laatste dagen van het aardse afscheid. Maar zeker ook voor daarna. Lach, praat, huil, geniet en wees boos. Bovenal deel herinneringen met elkaar. Op die manier blijft Jurian in leven . Dikke knuffel van ons viertjes.
Menno Menno schreef op 16 november 2018
Een dappere gozer binnen een dapper gezin! Weinig woorden. Gewoon heel veel sterkte de komende tijd.
Anneke Veldhuizen Anneke Veldhuizen schreef op 16 november 2018
"Zo zeker als na deze dag een volgende komt, zoals eb volgt op vloed, zo zal het leed dat ondraaglijk lijkt, voorbijgaan. Tot een einde komen. Wat blijft zijn vredige, gelukkige herinneringen." Gecondoleerd en veel sterkte en kracht toegewenst voor familie en vrienden. Rust zacht Jurian.
Mirjam glogoza Mirjam glogoza schreef op 16 november 2018
Gecondoleerd, met dit enorme verlies, na zeer moeilijke en oneerlijke strijd heeft Jurian nu rust,wij wensen jullie alle sterkte toe.
Raymond en Muriel Raymond en Muriel schreef op 16 november 2018
Lieve Harm en Diana en Ruben en Marvin, We sluiten ons aan in de lange lange rij liefdevolle berichten, en dat zegt eigenlijk alles. Vanuit volle respect voor jullie alle vijf en hoe jullie toch altijd weer op een of andere manier een lach tevoorschijn wisten te toveren. Op de laatste maanden na, het was jullie allemaal aan te zien, de strijd was enorm. Heel veel sterkte de komende periode, de deur staat open. Raymond, Muriel, Silke en Wilco.
Annet hesselink Annet hesselink schreef op 16 november 2018
Lieve Diana , Harm, Ruben en Marvin, Ontzettend veel sterkte gewenst met het verlies van jullie dappere Jurian. Hij was een voorbeeld voor heel veel mensen. Zo ontzettend sterk en moedig heeft hij zijn ziekte gedragen. Wij zullen hem nooit vergeten. De mooiste ster straalt daar boven . Heel veel liefs, Henk en Annet Hesselink. Lise en Martijn. ❤
Patricia Scherpenzeel Patricia Scherpenzeel schreef op 16 november 2018
Lieve familie Douma, gecondoleerd met dit grote verlies. Maar hij is voor mij gegaan als iemand waar ik groot respect voor heb. Veel liefs en sterkte, Patricia.
Daphne Daphne schreef op 16 november 2018
Lieve Jurian, Wat heb jij een strijd geleverd! Vol respect denk ik terug aan de verhalen die jouw moeder mij vertelde. Wat moedig en dapper ging jij deze lange periode door. Ik weet zeker dat jij bij heel veel mensen nog in gedachte zult door leven, bij mij in ieder geval wel! Hoe jij met deze verschrikkelijke ziekte zo positief in het leven stond en genoot van mooie kleine en grote momenten is bewonderingswaardig. Dag Dappere Jurian. Liefs Daphne
Sandra Heemsbergen Sandra Heemsbergen schreef op 16 november 2018
Diane, Harm en kinderen Wat hebben jullie een kracht gekregen om Jurian te helpen met het leven te leven, maar ook om uit het leven te stappen zoals hij zelf wilde Ook nu zullen jullie kracht krijgen om zonder Jurian, zelf door te gaan met leven. Ook al laat Jurian een grote leegte achter in jullie gezin Gecondoleerd met dit verlies en sterkte Sandra 😘
Christiaan Trommel Christiaan Trommel schreef op 16 november 2018
Gecondoleerd met dit verlies en de pijn waarmee dit gepaard gaat. Wat bijzonder dat jullie je de afgelopen jaren zo diep in je hart hebben laten kijken en ook dit verdriet delen. Ook mooie en waardevolle herinneringen zullen jullie bijblijven en het is mooi om te zien dat jullie ook die hebben kunnen vastleggen, houd je daaraan vast. Ik blijf voor jullie bidden, ook in deze moeilijke tijd.
Wietske Kleinveld Wietske Kleinveld schreef op 16 november 2018
Lieve familie, gecondoleerd met het verlies van Jurian. Wat heeft hij een strijd gestreden en wat kunnen jullie trots op hem zijn! Het zal de pijn helaas niet minder maken. Ik wil jullie dan ook veel sterkte toewensen komende tijd. ✨
Tineke Smit-broekhuizen Tineke Smit-broekhuizen schreef op 16 november 2018
Lieve Jurian, wat heb jij gevochten voor je leven, voor kwaliteit van leven! Met beide handen pakte je alles aan. Wat heb je mooi en groot geleefd. Samen met jullie: Diana, Harm, Ruben en Marvin. Niemand pakt dat van jullie af!!! Wat een verdriet om Jurian nu los te moeten laten. Jullie zullen in de toekomst moeten gaan leren om hem anders vast te houden. De herinneringen aan hem zullen altijd blijven. Heel veel sterkte en dikke knuffels
Henriette Kikkert Henriette Kikkert schreef op 16 november 2018
Gecondoleerd, wij wensen Jullie heel veel kracht en sterkte toe. God heeft ons geen kalme reis beloofd. Wel een behouden thuiskomst.
mike jonk mike jonk schreef op 16 november 2018
gecondoleerd. geen woorden voor...,heel veel sterkte voor de familie en naasten.
Else Esser Else Esser schreef op 16 november 2018
Rust zacht dappere, stoere Jurian! ❤️
Wilfred en Shifra Groenheide Wilfred en Shifra Groenheide schreef op 16 november 2018
Gecondoleerd met het verlies van Jurian! Zo'n grote kanjer, zo sterk! Kan er alleen maar respect voor hebben en jullie allemaal enorm veel sterkte toewensen in deze tijd....Wilfred en Shifra Groenheide <3 <3
Manon Otten Manon Otten schreef op 16 november 2018
Vol bewondering voor jou en jouw strijd. Rust zacht.
Julian de Graaf Julian de Graaf schreef op 16 november 2018
Rust zacht Jurian. Je was vanaf dag 1 al een groot voorbeeld van doorzettingsvermogen en motivatie voor mij in de klas, en dat zal nooit veranderen. Een ware strijder. Ik wens heel veel sterkte voor jouw familie en vrienden.
Annette Annette schreef op 16 november 2018
Lieve Jur, nu is het echt zover. Zo lang tegenaan zitten hikken. Raar idee dat niemand mij de les meer gaat lezen. Wat was je bijzonder en wat een groot voorrecht dat ik nog lang je mocht ‘helpen’. En diepe diepe respect voor je ouders en broers!!!! Zo’n warm gezin met zo enorm veel liefde! Heel fijn dat ik jullie heb mogen leren kennen!
Remco Remco schreef op 16 november 2018
Het was een grote eer om mee gewerkt te hebben aan zijn laatste “Fun Drive”, rust zacht. Ik wens de familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Kevin Vos Kevin Vos schreef op 16 november 2018
Beste familie en vrienden, erg veel sterkte in deze moeilijke tijd ❤️
Lisette van der Meulen Lisette van der Meulen schreef op 16 november 2018
Gecondoleerd en veel sterkte! Rust zacht lieve Jurian. Liefs Lisette
Marco Marco schreef op 16 november 2018
Jurian, rust zacht....... wat was jij een bikkel 👊Ouders, broers , familie en vrienden , heel veel sterkte met de verwerking van dit enorme verlies.
Jacco Brand Jacco Brand schreef op 16 november 2018
Lieve familie Douma, het was een strijd die jullie niet konden winnen........ Gecondoleerd met dit enorme verlies.
Laura vink Laura vink schreef op 16 november 2018
Heel dikke knuffel en veel sterkte voor jullie allemaal
Miente Ettema Miente Ettema schreef op 16 november 2018
Jurian je strijd is moedig gestreden en je rust is gekomen! Heel veel respect!
Hans jolien en miïtch Hans jolien en miïtch schreef op 16 november 2018
Lieve harm diana ruben en marvin heel veel sterkte kracht en moed gewenst wat een groot verlies zo'n bijzondere dappere zoon/ broer onze gedachtes gaan uit naar jullie ❤
Hans jolien en mitch Hans jolien en mitch schreef op 16 november 2018
Dag lief neefje wat hebben jij en je familie een hoop moeten doorstaan je bent altijd een groot voorbeeld geweest en nogsteeds je blijft voor altijd in onze gedachtes lieve jurian rust zacht liefs hans jolien en mitch
Robert Mels Robert Mels schreef op 16 november 2018
Indrukwekkend. Ik wens de familie en naasten heel veel sterkte toe. Godspeed, Jurian.
Marit Zwaan Marit Zwaan schreef op 16 november 2018
Lieve jurian, Er zal een altijd een plekje in mijn hart zijn voor jou.
Antoin en Gea Hoffard Antoin en Gea Hoffard schreef op 16 november 2018
Beste Diana, Harm, Ruben en Marvin, gecondoleerd met het verlies van Jurian. Wat een bijzondere zoon en broer moeten jullie nu missen. Heel veel sterkte met dit verlies en neem jullie tijd. Dikke kus en knuffel, Antoin en Gea 💖
Kees Kraanen Kees Kraanen schreef op 16 november 2018
Het bericht waarvan ik wist dat het zou komen! Elke keer als ik wandel in het park Schothorst zal ik aan Jurian denken. Zijn boom staat er en dat was wel het minste wat wij konden doen. Ik wens jullie de familie en vrienden sterkte met het verwerken van dit verlies en Jurian rust zacht jongen💋

© 2024 Jurian en NF2 | WordPress Theme: Cosimo by CrestaProject.