Condoleanceregister Jurian

 

7 maart 2001  –  16 november 2018

Rust nu maar uit, je hebt je strijd gestreden
Je hebt het zo ontzettend moedig gedaan
Wie kan begrijpen, hoe je hebt geleden
En wie kan voelen wat je hebt doorstaan

Onderteken onderaan deze pagina het condoleanceregister van Jurian

 

Jurian’s Facebookbericht van 10 november 2018

Om te beseffen dat ik binnenkort mijn bed in stap,
en er vervolgens nooit meer uit kom. Is onbeschrijflijk.

Ik heb gekozen voor euthanasie, door alle problemen die er momenteel zijn, die niet verbeteren. en dat er nog vele zullen komen.

Nou kan ik jullie vertellen in dit bericht hoe waardeloos het met mij gaat, en welke problemen ik allemaal heb. Want er zijn er meer dan dat er vermeldt wordt.
Maar dat doe ik niet, hopelijk kennen de meeste mij als een doorzetter, die niet wilt kiezen voor opgeven. Die altijd positief blijft, sterk blijft.

Ik wil jullie vertellen, terwijl jullie die gedachtes vast houden. De gedachtes over wat ik ben.
Dat het niet meer lukt. Het is genoeg geweest voor mij.

Ondanks alle pijn en ziekenhuisbezoeken, heb ik een bijzonder en mooi leven gehad.
Als ‘geluk bij ongeluk’ heb ik waanzinnige dingen mogen doen.

Van mee rijden in de mooiste auto’s tot zelf een vliegtuig besturen. Van BN’ers ontmoeten tot met dolfijnen zwemmen op Curacao. Van leuke dagjes uit tot grote weken weg.

Dan praat ik slechts over een paar leuke activiteiten. Maar wat ook nooit ergens vermeldt wordt is alle liefde die ik krijg, en altijd heb gekregen. Liefde van vrienden, liefde van mijn familie. Alle zorg die mijn ouders en broers hebben verzorgd.

Die liefde, die activiteiten, gaven mij een ontzettende rijkdom in mijn leven. Waar ik nog altijd dankbaar voor ben. En daardoor kan ik zeggen:
“Ik ben klaar om op reis te gaan. Aan de andere kant te staan. Voorbij de grens ik sluit mijn ogen. Voor alles wat er komen gaat, tis laat. Ben klaar om op reis te gaan, ik heb alles wel gedaan. Pak mijn hand en voel het stromen. De liefde die ik bij me draag, ik vraag je. Breng me naar het water. Breng me naar het meer. En leg me neer”
(Citaat uit ‘breng me naar het water’ – Marco Borsato)

Plaats hier uw bericht

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
228 berichten.
Anitra en Henk Renkers Anitra en Henk Renkers schreef op 17 november 2018
Lieve Diana, Harm, Ruben en Marvin, gecondoleerd met het verlies van jullie zoon en broer Jurian. Wat een sterke, prachtige maar ook hartverscheurende brief heeft hij gemaakt, niet zielig maar met troost voor anderen. We wensen jullie heel veel sterkte toe de komende tijden. Liefs van Anitra en Henk
Petra ockhuijsen Petra ockhuijsen schreef op 17 november 2018
Gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte..
Rob en Kaat Rob en Kaat schreef op 17 november 2018
Lieve mensen, gecondoleerd met jullie verlies. Niet te bevatten. Liefs van Kaat en Rob
Inge en Hans Inge en Hans schreef op 17 november 2018
Lieve Diana, Harm, Ruben en Marvin Gecondoleerd met het weg gaan van jullie Jurian naar ‘de andere kant van het water’. Wat zijn jullie met elkaar moedig en liefdevol en strijdbaar geweest al Jurian zijn jaren hier. Wat zullen jullie hem missen. Wij wensen jullie heel veel sterkte om het verdriet van nu en morgen en alle dagen daarna te dragen. En dat de mooie en fijne herinneringen aan Jurian jullie hierbij gaan helpen. Een lieve warme groet van Inge en Hans
Fiona de Breet Fiona de Breet schreef op 17 november 2018
Groot is de leegte en het verdriet. Mooi zijn de herinneringen die je achterliet. Rust zacht lieve Jurian.
Diana van ‘t slot Diana van ‘t slot schreef op 17 november 2018
Zo ontzettend veel respect voor jullie,gecondoleerd met dit enorme verlies wens jullie heel veel sterkte en kracht toe.
Carl en Monique Carl en Monique schreef op 17 november 2018
Beste ouders en broers (overige familie en vrienden) van Jurian, gecondoleerd met dit enorme verlies. Wij hebben Jurian niet persoonlijk gekend maar via onze dochter Kiara kregen wij met enige regelmaat een update. Zo ook de wens van Jurian om niet meer verder te willen. Wat een moeilijke maar dappere beslissing! Fijn om te horen dat er de laatste maanden zoveel mooie en bijzondere dingen zijn gebeurd waardoor alle ellende even naar de achtergrond verdween en jullie samen (even) van het moment konden genieten. Jurian heeft zijn ziekte bijzonder moedig gedragen en we hebben veel respect voor deze kanjer! Wij wensen jullie heel veel sterkte toe met dit verlies namens de ouders van Kiara (oud klasgenoot van Jurian).
Ellerieke Veenendaal Ellerieke Veenendaal schreef op 17 november 2018
Heel veel sterkte met dit grote verlies, enorm veel bewondering en respect hoe jullie het altijd als gezin samen hebben gedaan. We denken aan jullie.
Jasper Jasper schreef op 17 november 2018
Lieve Jurian wat ben je toch een gigantische strijder geweest. En nu verlost van alle pijn. Ik zal die humor die je tot op het laatste moment had nooit vergeten. Rust zacht superheld Jurian ❤
Nathalie Thielen Nathalie Thielen schreef op 17 november 2018
Ik koester de mooie herinneringen, de leuke gesprekken en ik bewonder je keuze. Maar nu ben ik vooral nog even verdrietig. Omdat jij er niet meer bent. Lieve Harm, Diana, Ruben en Marvin, veel sterkte met jullie verlies. Het leven zal zo anders zijn zonder Jurian! Maak het samen de moeite waard. Ik wens jullie vooral liefde ♥️
Marjolein Wijsman Marjolein Wijsman schreef op 17 november 2018
Lieve Harm, Diana, Ruben en Marvin, Ik wens jullie werkelijk alle kracht toe om dit samen aan te kunnen. Zo oneerlijk, zo jong, zo geen woorden voor.... wat zal Jurian gemist worden.... Groetjes, Marjolein
A.L.M. Vos A.L.M. Vos schreef op 17 november 2018
Gecondoleerd met dit enorme verlies ik wens de familie heel veel sterkte toe.En de vrienden ook heel veel sterkte. Nu heeft hij zijn rust gevonden, aan de andere kant van het water. Sterkte
Maurits Hijmering Maurits Hijmering schreef op 17 november 2018
Gecondoleerd, hopelijk ben je nu op een betere plek.
Michael van Zoeren Michael van Zoeren schreef op 17 november 2018
Allemaal heel veel sterkte! Sinds de dag dat ik Julian heb mogen leren kennen was hij al aan het vechten en dat vechten hielt nooit op!
Mike Winterwerp Mike Winterwerp schreef op 17 november 2018
Ik kan me niet half voorstellen hoe zwaar dit voor jullie moet zijn, en is geweest. Ik wens jullie heel veel sterkte ❤️
Aron van wijk Aron van wijk schreef op 17 november 2018
Gecondoleerd met het grote verlies. Veel kracht en sterkte toegewenst!
Susan Susan schreef op 17 november 2018
In gedachten bij jullie, gecondoleerd♥️
Miranda van Ommen Miranda van Ommen schreef op 17 november 2018
Lieve Harm, Diana, Ruben en Marvin, wij wensen jullie heel veel liefde en kracht toe om het gemis van Jurian te kunnen dragen. Zijn strijd is gestreden, de rust hem gegund. Wij zullen hem nooit vergeten. Liefs, Edwin, Miranda, Sander & Lisa
W. Jonk-Brouwer W. Jonk-Brouwer schreef op 17 november 2018
Harm en Diana, Ruben en Marvin, gecondoleerd met het overlijden van Jurian. Heel veel sterkte voor nu en de komende tijd. Ik denk aan jullie................. W. Jonk-Brouwer.
loes en henk offermans loes en henk offermans schreef op 17 november 2018
heel veel sterkte met dit onbeschrijflijk verlies en jullie fantastische dappere zoon
Roos Roos schreef op 17 november 2018
Lieve familie Douma.. Wat een verlies en wat een verdriet. Heel veel sterkte en gecondoleerd 💗
Petra Petra schreef op 17 november 2018
Met een diepe buiging neem ik afscheid: Veel te vroeg, maar het is genoeg. Diep geleden, hard gestreden. En als het einde van het leven voor je staat, En je zelf de keus hebt en het binnen laat, is ook een soort van overwinnen Dan rest ons niets je, met diep respect, te laten gaan. Te bedanken voor je vriendschap, een diepe buiging, het leed is geleden, een laatste groet. En daar komt dan de laatste dag, we zijn verdrietig, maar het is een soort van goed... Voor jullie heel veel liefde en kracht❣️
Edith Edith schreef op 17 november 2018
De reis is begonnen....na al je moed, vechten en doorzetten mag je nu rusten. Harm, Diana, Ruben en Marvin heel veel sterkte met het verlies van jullie dappere zoon! 🦋
Tjesjen Tjesjen schreef op 17 november 2018
Een onbeschrijfelijk verdriet. Enorm respect hoe jullie samen met zoveel liefde gevochten hebben voor Jurians gezondheid en geluk. Heel veel sterkte.
Erwin Gierman Erwin Gierman schreef op 17 november 2018
Lieve Jurian, jouw reis is nu volbracht, jij hebt je bestemming bereikt. Een volgende plek, zonder pijn, waar je het hopelijk goed zult hebben en vrede zult vinden. Gisteren hebben Sanne, Marije en ik jouw nagedachtenis naar het water gebracht. Het was verdrietig, maar het gaf ook rust. Rust omdat we weten hoe moedig jij bent, en dat je nu op een betere plek bent. Rust zacht kerel. Lieve Diane, Harm, Ruben en Marvin: gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte de komende tijd. De liefde en kracht binnen jullie gezin is mooi en sterk. Blijf elkaar vasthouden in de moeilijke tijd van gemis die komen gaat. Ik ben in gedachten bij jullie.
Ina v.d. Berg Ina v.d. Berg schreef op 17 november 2018
Lieve fam heel veel sterkte voor jullie allemaal zal niet meevallen maar voor Jurian is het goed zo .
Ivo Tiesema Ivo Tiesema schreef op 17 november 2018
Beste familie en vrienden. Veel sterkte met het dragen van dit enorme verlies. Einde aan de pijn voor Jurian. Pijn in het hart blijft.
Raymond van Engeldorp Raymond van Engeldorp schreef op 17 november 2018
Gecondoleerd en sterkte met het verlies van jullie strijder. ❤ 😔
Richard Hienekamp Richard Hienekamp schreef op 17 november 2018
Heel veel sterkte met dit enorme verlies.
Ruud Broeke Ruud Broeke schreef op 17 november 2018
“Klaar om op reis te gaan en aan de andere kant te staan” . Dappere Jurian ik wens je toe dat je nu op een plek bent waar geen pijn bestaat. Familie van Jurian, als ouder van een even oude dochter als Jurian heb ik zoveel respect voor jullie. Ik wens jullie veel kracht en liefde om het gemis van Jurian te kunnen dragen.
Bouke Kombrink Bouke Kombrink schreef op 17 november 2018
Beste Harm, Diana, Ruben en Marvin Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van Jurian.
Svenja Broeke Svenja Broeke schreef op 17 november 2018
Gecondoleerd met jullie grote verlies. Veel kracht en sterkte toegewenst in de moeilijke tijd.
Sjoert Ebben Sjoert Ebben schreef op 16 november 2018
Beste Marvin en familie, Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd. Sjoert Ebben Trainer AHV Centaur
Jeroen Wijsman Jeroen Wijsman schreef op 16 november 2018
Lieve Harm, Diana, Ruben en Marvin. Heel veel sterkte met het verlies van jullie zoon en broer.
Jannie van de pol Jannie van de pol schreef op 16 november 2018
Harm en familie, wat een sterke jongen was jullie Jurian, in zijn strijd en zijn laatste besluit. Een jongen om heel trots op te zijn. Heel veel sterkte en troost met jullie verlies.
Daphne Daphne schreef op 16 november 2018
Lieve Harm, Diana, Ruben en Marvin, geen woorden voor, zo intens verdrietig ... gecondoleerd met het verlies van jullie dappere Jurian. Heel veel sterkte, .. Liefs Daphne
Richard Schuth Richard Schuth schreef op 16 november 2018
Gecondoleerd met het overlijden van Jurian. Dapper en moedig besluit, einde aan de pijn. Ik wens iedereen veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies
Els Storm Els Storm schreef op 16 november 2018
Een moedig en dapper besluit. Een einde aan de pijn. Een mooie reis Jurian zonder pijn. Heel veel sterkte voor je ouders en broers om dit verdriet te verwerken en een plek te geven. De mooie liefdevolle herinneringen zullen hierbij een houvast zijn. 💖💖
Anna Miedema Anna Miedema schreef op 16 november 2018
Je hebt gevochten, je was een strijder, maar het was een oneerlijke strijd. Nu geen pijn meer, nu mag je rusten. R.I.P Jurian 🥀 Harm, Diana, Ruben en Marvin ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies. Liefs Anna
Irmonda Matthijs Julia en Marijn Irmonda Matthijs Julia en Marijn schreef op 16 november 2018
Lieve familie Douma Onvoorstelbaar Niet te bevatten Bizar Machteloos Sprakeloos Zo niet eerlijk Wat heeft jurian gestreden en wat hebben jullie als familie hem veel liefde gegeven daar kunnen jullie trots op zijn. De leegte die nu achterblijft zal zwaar zijn en daar willen we jullie heel veel sterkte in wensen. Als gezin hebben jullie de kracht om dit te doorstaan. Liefs matthijs irmonda Julia en marijn
Kim Kim schreef op 16 november 2018
Rust in vrede lieve Jur, Ik mis je en zal je nooit vergeten. Ondanks je nu weg bent zal je lach en de liefde die je gaf voortleven. Ik ben zo trots op jou, je hebt alles gedaan wat je wou. Het is heel raar, maar helaas toch echt waar. Je bent er niet meer, maar op een dag dan zien we elkaar weer. Voor nu uit ons oog maar nooit uit ons hart. Lieve Harm, Diana, Ruben en Marvin, jullie zijn samen met Jur zo enorm sterk geweest in alle moeilijke periodes en nu het nog moeilijker is geworden voor jullie wens ik jullie alle extra veel sterkte toe. Moge jullie alle krachten en liefde van boven mee krijgen in deze lastige maar prachtige periode. Hij is daar waar hij wilde zijn, hij is nu eindelijk zonder pijn. Hij is eindelijk gelukkig. En dat is wat we allemaal wilden. De hemel is een schat rijker geworden vandaag. Ik wens jullie nog enorm veel sterkte toe in deze moeilijke dagen van tijd. Liefs
Myra van Laer Myra van Laer schreef op 16 november 2018
Lieve Harm en Diana, Ruben, Marvin Wat een groot verlies! Wat een gat zal dit slaan in jullie gezin! Maar wat een bijzondere jonge was Jurian! Ik ben er stil van. Er is hier zo veel moois geschreven. Wij wensen jullie alle kracht toe voor de komenden tijd! Sterkte! Wouter, myra, Julia, Jasmijn van Laer
Pien Slingerland Pien Slingerland schreef op 16 november 2018
Lieve Diana, Harm, Ruben en Marvin, Gecondoleerd met het overlijden van Jurian. We hebben Jurian leren kennen als het kleine vrolijke broertje van Marvin. Later vooral van verhalen; verhalen over een jongen die zo sterk om ging met zijn ziekte. Telkens genietend van kansen die hij kreeg. Voor jullie als ouders en broers niets dan respect. Jurian is zijn weg gegaan; ook voor jullie gaat de weg verder. Een weg van steun en herinneringen koesteren. <3
Jane Kraanen Jane Kraanen schreef op 16 november 2018
Rust zacht Jurian⭐️ Heel veel sterkte voor de familie en iedereen die hem gekend heeft! ♥️
Tjarda Tjarda schreef op 16 november 2018
Beste familie van Jurian, Ik wens jullie ontzettend veel sterkte met het verlies van jullie positieve, humoristische en lieve zoon en broer. Ik hoop dat hij zijn rust heeft gevonden. Iets wat hij zo heeft verdiend.
Sem Meijer Sem Meijer schreef op 16 november 2018
Hi Jurian, topper, ik zou zo graag willen dat ik het persoonlijk tegen je kon zeggen, maar wat heb ik een bewondering voor je.. De manier waarop je plezier had tijdens de georganiseerde tour, de manier waarop je aan het vechten was, alles! Rust zacht vriend, je bent een held!
Hiske Hiske schreef op 16 november 2018
Lieve Jur, Ik kan niet beschrijven wat een verdriet ik voel, hoe fijn ik het vind dat je nu geen pijn meer hebt en hoe oneerlijk ik het leven vind. Ik heb zoveel van jou kunnen leren en zal dit mijn hele leven met me mee dragen. Wat zijn Harm en Diana bijzondere en fantastische ouders voor jou geweest en Ruben en Marvin ontzettend bijzondere broers.. Mooi gezin waar jij altijd deel van zal blijven uitmaken. Ik zal je zo missen, Je hebt een bijzonder plekje in mijn hart. Liefs Hiske
Alice Callaghan Alice Callaghan schreef op 16 november 2018
Wat een verdrietig bericht via Jill gekregen...het altijd vrolijke, lieve jongetje uit haar klas. Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve zoon, heel veel kracht en sterkte gewenst.
Ada Porter Ada Porter schreef op 16 november 2018
Helaas heb ik mijn achterneef, Jurian, zelf nooit ontmoet, maar aan de hand van alles wat ik in de afgelopen jaren over hem heb gelezen, zal hij heel erg gemist worden, maar laat hij ook een hoop mooie herinneringen achter. Heel veel sterkte voor alle familie en vrienden van Jurian.
Frank van Riel Frank van Riel schreef op 16 november 2018
Lieve familie, Ik kende Jurian niet persoonlijk en heb hem slechts 1 keer gezien. Ik denk er vaak aan, Amersfoort en ik mocht meehelpen door met mijn auto een bijdrage te leveren. Het was een mooi gebaar dat naast zijn wens van Amerikaanse autos er ineens ook tientallen Duitsers en Italianen op kwamen dagen. Zomaar op een mooie dag in midden Nederland... Voor Jurian de strijder! Rust zacht Jurian!

© 2024 Jurian en NF2 | WordPress Theme: Cosimo by CrestaProject.