Dagboek 2012

Afleiding

Naast alle vervelende dingen, zijn er zeker ook leuke dingen. Door vrienden of via het ziekenhuis worden we voor diverse dingen uitgenodigd om de aandacht van het ziek zijn af te leiden. Zo waren we al bij Marco Borsato op zijn kantoor uitgenodigd, is Jurian weer bij de Cliniclowns geweest, zijn we op uitnodiging van Lodewijk van Eigen Huis en Tuin bij de pre proloog Dakar geweest. Bij dit laatste had Lodewijk geregeld dat hij een ritje in de Dakar truck met Jan Lammers mee mocht rijden.
Via het WKZ mochten we van dichtbij de oefenwedstrijd Nederland/Duitsland in de Arena bijwonen!

En waren we uitgenodigd voor de Super Opkikkerdag. Allemaal super leuke dingen waar Jurian, zijn broers en wij als ouders van hebben genoten.
De afgelopen dagen heeft Jurian helaas weer pijn, hij laat zich niet snel kennen, maar afgelopen maandag ging het even niet en is hij thuis gebleven van school. De wond op zijn voet ging pijn doen, hierdoor loopt hij minder en daardoor krijgt hij weer meer pijn in de rug.
De wond op zijn voet is nog steeds niet helemaal dicht en geneest erg langzaam. We spoelen de wond nog steeds twee keer per dag en zetten deze dagelijks in de zilversulfadiazine zalf. Verder hebben we het gevoel dat, als hij net het Avastin heeft gehad, de wondgenezing enkele dagen achteruit gaat.
Op 7 december gaat Jurian weer door de MRI scan en zullen we daarna weer geïnformeerd worden hoe het er met de rug, nek en hoofd voorstaat. Dit zijn spannende periodes. Kortom we zijn druk geweest de afgelopen tijd. Het aantal ziekenhuis bezoeken is enorm geweest, gelukkig afgewisseld met leuke uitjes. Mede door Jurian zijn doorzettingsvermogen, komen we er door. Zaken die we in het verleden al hadden geregeld, komen we momenteel nog niet aan toe. De tijd gaat momenteel ook erg snel. Zeker afgelopen jaar. We hebben alleen voor de ziekenhuis bezoeken al een kleine 4000 km gereden.

© 2024 Jurian en NF2 | WordPress Theme: Cosimo by CrestaProject.