Dagboek 2007

10 mei 2007

Dokter van Berkestijn, neuroloog

Jurian ging weer lekker mee. Om naar dokter van Berkestijn vindt hij niet erg, hij heeft  bij haar geen slechte ervaringen. Jurian werkte dan ook lekker mee aan het onderzoek. Hierin waren geen opmerkelijke zaken te ontdekken. Zijn rechtervoet is zoals altijd wat gevoelig, daarnaast is zijn onderbeen beduidend dunner. Dit heeft allemaal te maken met de schade die is veroorzaakt door het weghalen van de eerste tumor in de onderrug, waarbij een zenuw is opgeofferd. Om zijn spieren te trainen, krijgt Jurian momenteel weer fysiotherapie.

 

Verder hebben we de afgelopen en de komende afspraken met andere specialisten even doorgenomen. Dokter van Berkestijn is het aanspreekpunt voor ons en coördineert alle andere onderzoeken in het kader van NF2.

De volgende scan is aangevraagd voor juli. Dit zal een scan zijn van de rug en in het bijzonder het operatie gebied. Het is dan een half jaar na de laatste operatie. Uit de scan moet blijken of het restweefsel niet verder ontwikkeld is. Dit zal allemaal weer spannend voor ons worden.

 

© 2024 Jurian en NF2 | WordPress Theme: Cosimo by CrestaProject.