Dagboek 2015

Uitslag MRI

De weken gaan snel, nog steeds krijgt Jurian om de week Avastin toegediend, behalve dat hij die vrijdagen en de zaterdag erop heel erg moe is, heeft hij gelukkig verder geen last van misselijkheid.

Begin april ging hij weer voor de zoveelste keer de MRI in. Het aantal keren dat hij erin heeft gelegen, zijn echt niet meer te tellen. De vrijdag dat hij Avastin zou krijgen, zou ook dokter Schouten langs komen met de uitslag.

Toen we op de afdeling kwamen, was het heel druk op de dagbehandeling.  Toch werd Jurian redelijk snel geholpen en werd de kuur gestart. Er was ook een nieuw protocol dat het naspoelen geen 2 uur meer hoefde, maar 1 uur. Al met al was Jurian rond half 1 klaar en hadden we op deze mooie dag al naar huis gekund, maar helaas liep de vergadering van de arts uit. Om 1 uur kwam ze langs met excuses dat we hadden moeten wachten, maar zei ook gelijk dat de uitslag goed was! Geen veranderingen zichtbaar. Wat een fijn bericht. Ze overwegen nu ook om vanaf begin van de zomer de interval te vergroten naar één keer in de drie weken in plaats van om de week.

Heel stoer was trouwens ook dat Jurian de vrijdag erop voor het eerst alleen op de afdeling was. Alle keren lukte het ons om met het werk te kunnen regelen om vrij te zijn. Helaas lukte het nu één keertje niet. Jurian had in het begin van zijn 2e kuur al geroepen dat hij nu best alleen kon gaan. Dan konden we hem afzetten bij de ingang en dan zou hij wel bellen als hij klaar was. Nu kwam het een keer zo uit. Diana reed voor haar werk naar het AMC en heeft hem toen afgezet. Jurian zwaaide een paar keer extra en is naar de afdeling gelopen. Daar vonden ze dat Jurian dan eigenlijk ook niet meer op de kinderafdeling hoefde te zijn als hij alleen kwam….

Harm heeft hem begin van de middag weer vanuit zijn werk opgehaald en zijn ze naar huis gereden. Jammer genoeg is Jurian momenteel weer verkouden en is hij lichamelijk hierdoor uit zijn doen. Het weekend is gelukkig nu langer door Koningsdag en kan hij lekker relaxen. 

 

© 2024 Jurian en NF2 | WordPress Theme: Cosimo by CrestaProject.