Dagboek 2017

Opname Wilhelmina kinderziekenhuis

Jurian is gewoon vroeg naar school gegaan. Harm heeft hem deze keer gebracht. Wel heeft hij Jurian eerder gehaald van school, zodat we als gezin nog even lekker samen konden eten. Ruben was eerder van stage gekomen en Marvin iets eerder van school. Jurian wilde uiteindelijk pizza eten dus hebben we heerlijke pizza’s besteld. Rond 18.00 zijn we vertrokken naar WKZ. Ruben en Marvin bleven thuis en hebben ons uitgezwaaid.

We waren zoals gebruikelijk ruim op tijd op afdeling Dolfijn. Dit is de afdeling waar Jurian 12 jaar geleden ook gelegen heeft voor zijn eerste operatie. Uiteraard andere gezichten, maar de huiskamer was nog op dezelfde plaats. Daar hebben we het opname gesprek gehad met de verpleegster. Ook dokter van Berkestijn kwam nog even binnen lopen om Jurian sterkte te wensen. Ze vertelde dat ze KNO arts Thomeer had gesproken. Ze had gevraagd of hij begin volgende week langs ons in het WKZ kon komen, om onze vragen over de volgende operatie van de brughoektumor, door te nemen.

De chirurg wilde nog bloedwaardes weten, dus moest er die avond nog bloed afgenomen worden en hebben Jurian rond 21.30 achter gelaten op zijn kamer. De volgende morgen zouden we er weer vroeg zijn.

 

© 2024 Jurian en NF2 | WordPress Theme: Cosimo by CrestaProject.