Dagboek 2007

4 januari 2007

MIBG scan AMC

Opnieuw hebben we Jurian’s broers bij Eelke gebracht. We waren weer netjes op tijd in het ziekenhuis. Na even wachten kwam er een vriendelijke zuster die Jurian riep.

Jurian werd netjes uitgelegd wat er ging gebeuren. Hij moest wel 20 minuten stil blijven liggen. Dat is een hele tijd voor hem. Hij deed erg goed zijn best en bleef heel netjes stil liggen toen heb apparaat aan het werk ging. Het is  een grote plaat die tot op ????n of twee centimeter van zijn neus kwam.  Ook toen bleef hij netjes liggen.

Na de eerste 20 minuten waren er na de controle van de arts nog enkele scans nodig. De reden was ons niet duidelijk, maar men kan met deze scans samen een 3d beeld maken waardoor ze zeer goede informatie krijgen over de ligging van de tumor.

Ook zijn met deze machine r??ntgen opnames gemaakt. Toen moest mama een loden schort aan. Tussendoor lag Jurian lekker naar verhaaltjes te luisteren die mama voorlas.

Nu moeten we afwachten. Donderdag 11 januari krijgen we de uitslagen, en zal men de volgende stappen bekent maken. Een zeer spannende dag.


© 2024 Jurian en NF2 | WordPress Theme: Cosimo by CrestaProject.