Dagboek 2007

Uitslag MRI scan

Uitslag MRI scan

’s Avonds, rond 19.00 uur ging de telefoon: dokter van Berkestijn. De schrik sloeg ons om het hart: nu al de uitslag? Ze viel direct met de deur in huis: ze had goed nieuws! Op de scan waren geen nieuwe, verdachte plekken ontdekt, ook geen groei van de bestaande plekjes in zijn ruggenmerg. Maar wat natuurlijk erg belangrijk was: het weefsel wat na de laatste operatie achterbleef, lijkt te slinken. Wat een opluchting!

We namen nog andere zaken met haar door. Een tijdje terug riep Jurian regelmatig “wat zeg je?” of “ik hoor je niet”. Een afspraak op korte termijn bij de KNO arts was niet mogelijk. Tijdens het bezoek van de schoolarts is er extra opgelet hoe hij de gehoortest deed, hier kwamen geen afwijkingen naar boven. De procedure voor Jurian hebben we met dokter van Berkestijn besproken. De dermatoloog had het advies om over 3 jaar terug te komen, de KNO arts vond een onderzoek na 2 jaar beter op zijn plaats. Natuurlijk trekken we eerder aan de bel als blijkt dat we toch afwijkingen bemerken. Eén keer per jaar moet Jurian van top tot teen gescand worden en één keer per jaar alleen zijn rug. Dokter van Berkestijn zou nu al voor december dit jaar een dubbele scan aanvragen, dan loopt de scan gelijk aan die van vorig jaar december. Ze had het verslag van de uroloog ook binnen, dit loopt gewoon. In augustus is er weer een controle bij de oogarts.

We kunnen, hoewel we dit jaar niet op vakantie kunnen, vanwege de hernia van Harm, toch heerlijk rustig zomervakantie gaan houden. Even “rust” tot de volgende scan.

 

© 2024 Jurian en NF2 | WordPress Theme: Cosimo by CrestaProject.