Dagboek 2012

Privé ontmoeting met Marco Borsato

Buurvrouw Rita had onthouden dat Jurian dolgraag een keer Marco Borsato wilde ontmoeten. Ze heeft er heel veel moeite voor gedaan, en ze had het voor elkaar gekregen! We mochten, bij hele grote uitzondering, met ons gezin op zijn kantoor langskomen.
Jurian had die dag al geen school, Ruben en Marvin kregen er ook direct vrij voor. ’s Ochtends kregen we een sms-je dat de ontmoeting een half uur later werd, door privé omstandigheden. Later begrepen we dat Marco voor die dag al zijn afspraken had moeten afzeggen, maar alleen onze afspraak wilde hij door laten gaan.
Hij was zo oprecht belangstellend naar Jurian en ons toe. Hij was vooraf goed geïnformeerd en zei dat hij geraakt was door ons verhaal op onze website. Ook stak hij Ruben en Marvin een hart onder de riem, dat het niet altijd makkelijk is omdat veel aandacht naar Jurian toe gaat.
Jurian mocht hem voor zijn spreekbeurt over WarChild ook nog vragen stellen. Dit moest wel een goed cijfer worden dan, volgens Marco! Ook hadden we een foto-moment samen met Marco. Hierna duwde hij Jurian in zijn rolstoel om ons het kantoor te laten zien. Je kon merken dat Marco hier erg van genoot. We hebben voor ons gevoel nog een paar dagen met een hele grote glimlach op ons gezicht rondgelopen.

© 2024 Jurian en NF2 | WordPress Theme: Cosimo by CrestaProject.