Dagboek 2007

Chirurg Verhoeven AMC

Chirurg Verhoeven AMC

Op de poli kregen we te horen dat dokter Verhoeven door een spoed niet aanwezig was. Zijn afspraken werden overgenomen door dokter Oomen. Deze dokter had Jurian gezien en onderzocht toen Jurian het weekend in het Emma kinderziekenhuis lag. Jurian zei direct dat dit de dokter was, die had gezegd dat hij naar huis mocht! “Zo, daar is onze snelle jongen!” zei de dokter. Hij zei dat het toch wel uitzonderlijk was geweest dat Jurian zo snel naar huis mocht, omdat het zo’n kanjer was.

De wond zag er heel mooi uit, veel hechtpleisters waren er al afgegaan. Dat de wond nog iets rood was, was heel normaal, het was allemaal nog zo kort geleden. Dokter Oomen bevestigde ook wat in het telefonisch overleg met dokter Schouten was gezegd. Verdere behandeling in het AMC zou niet meer nodig zijn. Wel zal er nog wel een telefonisch consult zijn met dokter Schouten. We willen toch wel weten wat, tijdens de operatie, de oorzaak was van de koortspiek, hartkloppingen en hoge bloeddruk bij Jurian.

Momenteel wachten we dus een oproep van het WKZ af, wanneer Jurian weer de MRI scan in zal gaan. Toen we ’s middags thuis waren, heeft Jurian om de beurt al zijn klasgenootjes aan de telefoon gehad en zei hij dat hij volgende week probeert om de ochtenden weer naar school te gaan. Ze missen hem wel!

© 2024 Jurian en NF2 | WordPress Theme: Cosimo by CrestaProject.